Untitled
24 mei 2018
week 256: 4 t/m 10 mei

Op 4 mei zijn we om voor Kinderspel nog wat te regelen even bij de Ossenbeemd geweest, waar Bas en Laura fijn even met water gekliederd hebben. Na het avondeten zijn we gezellig bij opa en oma Van Aerle een ijsje gaan eten.
Daan vierde op 5 mei zijn 1e verjaardag. Het was lekker weer en Bas en Laura hebben fijn gespeeld. Aan het eind van de middag zijn we ook nog naar Lars geweest, die vandaag ook zijn verjaardag vierde. Ook daar hebben Bas en Laura zich goed vermaakt.
Op 6 mei vierden Erik en Lars hun verjaardag. Ook nu was het mooi weer. Bas en Laura hebben fijn gespeeld. ’s Middags zijn we gaan geocachen bij Berkendonk. We hebben een flink stuk gefietst en gezellig gepicknickt.
Bas en Laura moesten op 7 mei weer naar school. Na school hebben Bas en Laura de klas gepoetst samen met juf Wilke , terwijl ik de schoolbieb deed. Na het avondeten ben ik een stukje met Laura gaan fietsen. Het gaat steeds beter; ze kan zelf aanfietsen en ook het remmen gaat goed.
Op 8 mei kwam Ly na school bij ons spelen. Het ging niet helemaal goed… Bas, Laura en Ly waren het nogal eens niet met elkaar eens en ze hadden dan ook regelmatig “ruzie”.
Het was juffendag op 9 mei. Bas en Laura hebben spelletjes gedaan op school en ze werden geschminkt. ’s Middags zijn we met Kinderspel naar De Ossenbeemd geweest. Bas, Laura en ik hebben er gepicknickt, samen met Sanne, Dieks, Aukje en Pleun. De kinderen hebben in 3 groepjes een “natuurschilderij” gemaakt, het kabouterpad gelopen en fijn gespeeld in het speeltuintje en met de waterpompen. Het was een erg leuke middag.
Op 10 mei, hemelvaartsdag, deed Maud haar communie. We zijn ’s morgens eerst naar de kerk geweest en daarna zijn we op het feest geweest. Het feest was bij de opa en oma van Maud in de tin. Er was een springkussen en Bas en Laura hebben heel fijn met de andere kinderen gespeeld.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative